Turledermøte Holmestrand og Omegn Turistforening - turprogram 2020

29. oktober kl. 19:00 - 21:00
Holmestrand og Omegn Turistforening, Barnas Turlag Holmestrand , Barnas Turlag Sande , DNT ung Holmestrand
Oslofjorden (se kart)

Vi ønsker alle turledere velkommen til Holmestrand Bibliotek

Vi bestiller pizza og drikke.

Holmestrand og Omegn Turistforening har ca 20 registrerte turledere. Vi håper at flest mulig av dere har anledning til å delta. Har du lyst til å bli turleder eller på annen måte delta i turproduksjon er du også hjertelig velkommen.

Som turleder er du en utrolig viktig ressurs og en forutsetning for våre aktiviteter. Vi ønsker i samarbeid med dere å legge til rette slik at flest mulig kan få mulighet til å bidra etter egen evne og mulighet på fellesturer og arrangementer.

Tema for møtet vil være:

• Turlederstige og rollen til turlederene
  • Dele erfaringer og kompetanse, samt mulighet for kurs og opplæring
  • Turene i 2019
  • Fellesturer  og aktiviteter i 2020 - Tema nærturer og kyst.
  • Etablering av turutvalg?
  • Publisering og markedsføring av turene

Meld dere gjerne på i lenken her slik at vi kan vite hvor mange som evt skal ha servering.

Turledermøte Holmestrand og Omegn Turistforening - turprogram 2020

Vi ønsker alle turledere velkommen til Holmestrand Bibliotek Vi møtes for å diskutere muligheter og utfordringer knyttet til gjennomføring av fellesturer samt turprogram for 2020 Vi bestiller pizza og drikke. Holmestrand og ...