Grøtfest og juleavslutning - DNT tilrettelagt Holmestrand

Dette arrangementet er over!

Vi møtes på Grendehuset i Hagemann for juleavslutning. GPS adresse: Hagemannsveien 29B, 3080 Holmestrand

Det vil bli servert grøt og saft til alle deltakere. Det er derfor nødvendig at du melder deg på med linken her, alle deltakere må melde seg på så vi sikrer plass og mat til alle. Siden det serveres mar, er det en liten deltakeravgift for de som ikke er medlemmer.

I tillegg vil vi vise bilder og video fra aktivitetene vi har gjennomført det siste året og fortelle litt om planene og aktivitetene vi vil gjennomføre i 2020.

Vi ønsker også velkommen til de som ikke har deltatt i 2019, men som kan tenke seg å være med i 2020, de som kan tenke seg å være turledere eller er interessert i prosjektet.

Ta med:
Egen mat om grøt og saft ikke er OK
Innesko

Ledsager

FTU er et tilbud til personer med utviklingshemninger i alle aldre samt deres familie, venner og støtteapparat. Turene er lavterskel og vanligvis tilrettelagt for rullestolsbrukere. Turene går den 3. onsdagen i mnd. Tilbudet er gratis .

Sikkerhet på turene: 

  • Alle må ha med seg ledsager, foreldre/foresatte, assistent eller lignende. Den enkelte har ansvar for seg selv. 
  • Du må selv være forsikret.
  • Turledere har med seg enkelt førstehjelpsutstyr, men er ikke medisinsk personell.  

Grøtfest og juleavslutning - DNT tilrettelagt Holmestrand

Vi møtes på Grendehuset i Hagemann for juleavslutning. GPS adresse: Hagemannsveien 29B, 3080 Holmestrand Det vil bli servert grøt og saft til alle deltakere. Det er derfor nødvendig at du ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Thore Borg
  • Birgit Vildalen