Velkommen til KOM DEG UT - dagen Holmestrand og Omegn

Velkommen til KOM DEG UT - dagen 02.02. 2020!

Barnas Turlag i Holmetrand invitererer ALLE små og store, til vinteraktivitetsdag i og ved Hagemann i Holmestrand. Dra med deg hele familien og KOM DEG UT

Nå er det svært lite snø i Hagemann, men vi har likevel mange aktiviteter:

• Speiderene kommer og de kan spikke.
  • Vestfold geologiforening kommer med metalldetektor
  • Pølser så langt det rekker
  • Informasjon om Sjekk UT og et helt nytt sjekk ut punkt i Hagemann
  • popcorn på bål
  • kaffe og saft

Velkommen til en flott og aktiv dag i Hagemann, med lek, moro og masse deilig snø om vi er heldige! Arrangementet er gratis og åpent for alle. Det blir morsomme uteaktiviteter for hele familien! Vi vil ha aktiviteter som turquiz, grill og bål

Inviter med venner, familie og kjentfolk som er glad i å være ute til en gøy dag!

Ta gjerne med: fiskestang, varme klær, nistepakke (gjerne noe man kan grille) og en god termos med varm kakao/saft. Turistforeningen stiller med bål.

Oppmøtetid: Kl. 11:00 Arrangementet avsluttes kl. 14:00

Velkommen til KOM DEG UT - dagen Holmestrand og Omegn

Velkommen til KOM DEG UT - dagen 02.02. 2020! Barnas Turlag i Holmetrand invitererer ALLE små og store, til vinteraktivitetsdag i og ved Hagemann i Holmestrand. Dra med deg hele familien ...

Turleder:

• Sara Lassen Solhøj