Avlyst DNT Ung - Pilegrimsleden Oslo - Moss del 1

Fellestur

Fra dato
6. november kl. 17:00
Til dato
8. november
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Høst, Ungdom, Turkatalog2020, Pilegrimstur
Arrangører
DNT Vansjø, DNT Indre Østfold , DNT Nedre Glomma , Tistedalen Friluftslag
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Pga. smittevernsrestriksjoner er vi dessverre nødt for å avlyse

Vi fortsetter fjorårets suksess med pilegrimsturer. Dette er del 1 av 2 turer som vil følge pilegrimsleden fra Oslo til Moss.

Dag 1:

Vi går fra Gamlebyen kirke nedover mot Ekeberg. Vi følger pilegrimsmerkingen ned til Brannfjell, og her blir kveldens overnatting. Vi lager god mat og hopper i soveposen for å gjøre oss klare til en ny dag med vandring.

Ca. 4 km

Dag 2:

Vi starter dagen med en god frokost før vi pakker sammen campen og tar fatt på pilegrimsleden igjen. Vi går videre nedover mot Nordstrand, over Grønnliåsen og ned mot Kolbotn. Videre går vi mot Sofiemyr og over Østre Greverud. Vi kommer så opp til Haugbruåsen hvor vi finner en fin campplass og rigger oss til her. Vi spiser en god middag og slapper av med spill og andre aktiviteter etter en god etappe!

Ca. 19km

Dag 3:

Vi spiser en god frokost og pakker sammen camp. Vi vandrer videre nedover mot Øvre Melby og fortsetter mot vannet Årungen. Vi går langs hele Årungen til vi kommer forbi Ås kirke. Fra Ås kirke går vi mot togstasjonen i Ås og tar toget hjem til Moss.

Ca. 14km

Dato:                  6. – 8. november

Turstart:             Oppmøte kl. 17:00 ved Gamlebyen Kirke, Ekebergveien 1 i Oslo. Ta kontakt hvis du ønsker å gå sammen med oss fra Oslo s til Gamlebyen Kirke.

Turledere:         Connie Rossing 932 73 454, Harald B. Foght

Annet:                Pga. smittevern så må du ta med eget telt eller hengekøye/ sovepose og liggeunderlag .Vi beveger oss i skog og vei, viktig med gode sko! Ta også med all mat du trenger for turen! 

Pris:                   Kr. 160.- medlemmer/380.- ikke medlemmer. 

Avbestillingregler: 3-0 virkedager før avreise eller ved manglende frammøte: arrangøren beholder 100% av arrangementets totalpris.

 

 

 

DNT Ung - Pilegrimsleden Oslo - Moss del 1

Vi fortsetter fjorårets suksess med pilegrimsturer. Dette er del 1 av 2 turer som vil følge pilegrimsleden fra Oslo til Moss. Dag 1: Vi går fra Gamlebyen kirke nedover mot ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Connie Elisabeth Rossing
  • Harald B. Fogth