Barnas Turlag: Trilletur

22. desember 2020
Fellestur, Fottur, Trilletur
Barnas Turlag Tønsberg, Tønsberg og Omegn Turistforening
Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

I år starter vi opp en trillegruppe i Tønsberg og Omegn turistforeningen. Turene vil i hovedsak være steder i nye Tønsberg kommune. De vil vare i ca. 1,5-2 time inkl. pause. Ta gjerne med en sitteplate og noe å bite i eller kaffe/kakao til pausen :)

Turene passer for foreldre som er hjemme i permisjon eller andre med små barn som sitter i vogn. Det er lurt å ha vogn med store hjul som kan trille der det er litt ulent, men vi prøver å holde oss på steder hvor det er lett å trille. Hjelp oss med å spre budskapet til fler foreldre! :) Ta gjerne kontakt om du kan bidra med å være turleder for trilleturer - vi trenger jevnt påfyll ettersom folk naturlig nok blir ferdig med permisjonen sin.

Alle som skal være med på trilletur må meldes på pga. smittesporing. Det er også mulig med registrering/påmelding ved oppmøte.

Onsdag 11. november kl. 10 Sted/oppmøte: Vearhallen

Onsdag 25. november kl. 11 Sted/oppmøte: Søndre Slagen kirke p-plass