Kajakk overnattingstur til Lille Kvernøy

Fellestur

Fra dato
31. oktober kl. 11:00
Til dato
1. november kl. 16:00
Passer for
Alle
Arrangør
DNT Vansjø
Turområde
Østfold (se kart)
Dette arrangementet er over!

Nils-Jørgen ønsker velkommen til sesongens siste overnattingstur.  Vi håper på nydelig høstvær, men kose oss og padle skal vi uansett vær. Vi er padleklare fra parkering syd for Dillingøy brua lørdag kl 11.00, retur søndag ca kl 16.00 Vi padler fra parkeringen ut til Llille Kvernøy for å etablere leir. Skulle det være opptatt så finner vi en plass i nærheten. Vi satser på en tur opp gjennom Nåløyet etter leir er etablert. Turen hjem på søndag går syd/vest om Dillingøya til utgangspunktet. Hengekøye eller telt etter eget ønske, klær etter værmelding. Ta med alt av utstyr, mat, vann o.l. du trenger (gjerne litt kake). Godt humør er en selvfølge.

Ta gjerne med litt ved.

Vi håper du blir med, påmelding med knappen til høyre her. Vær nøye med at du følger hele prosessen helt til du får en bekreftelse på epost.

Hilsen Nils-Jørgen. Tlf 95149656

PS: Vi følger gjeldende koronaregler, så har du symptomer på luftveisinfeksjoner kan du desverre ikke være med. Ha med egen hånddesinfisering.

Kajakk overnattingstur til Lille Kvernøy

Nils-Jørgen ønsker velkommen til sesongens siste overnattingstur.  Vi håper på nydelig høstvær, men kose oss og padle skal vi uansett vær. Vi er padleklare fra parkering syd for Dillingøy brua lørdag kl 11.00, ...

Kontaktinformasjon:

  • Nils-Jørgen Kraft
  • Tlf. 951 49 656

Turledere:

  • Per Olav Eliassen
  • Nils-Jørgen Kraft
  • Stein Arne Slåtten