Avlyst DNT Tilrettelagt, Holmestrand - Tur i Bassengparken

Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyses grunnet Covid-19 situasjonen i Vestfoldkommunene

Vi møtes utenfor hovedinngangen til Holmestrand stasjon (nordre inngang). Derfra går vi inn på Holmestrand stasjon og tar Heisen opp til toppen av fjellet og spaserer bort i Bassengparken. Her tenner vi bål og hygger oss.

Ta med hodelykt, akebrett, akematte eller rumpeakebrett dersom det er snø. Deltakerene tar også med egen mat til kveldsmat.

Ta med:
Egnet tøy for turen
Sitteunderlag
Mat (vi tenner bål)
Drikke
Ledsager

FTU er et tilbud til personer med utviklingshemninger i alle aldre samt deres familie, venner og støtteapparat. Turene er lavterskel og vanligvis tilrettelagt for rullestolsbrukere. Turene går den 3. onsdagen i mnd. Tilbudet er gratis og du trenger ikke å melde dere på, det er bare å møte opp. For å gjøre det enkelt sørger Holmestrand og Omegn turistforening for bål/grill (forutsatt at skogbrannfaren er over) og deltakerene tar med egen mat. Vi har ulike enkle friluftsaktiviteter som f.eks. tur, natursti og matlaging på bål og området er tilgjengelig for rullestolbrukere. Vi har et stort fokus på det sosiale og avslutter hver gang med enkel kveldsmat rundt bålet. Du må ha på varme klær som er lett å bevege deg i - og ta med regntøy. For aktiviteter i strandsonen anbefaler vi alltid redningsvest.

Sikkerhet på turene: 

  • Alle må ha med seg ledsager, foreldre/foresatte, assistent eller lignende. Den enkelte har ansvar for seg selv. 
  • Du må selv være forsikret.
  • Turledere har med seg enkelt førstehjelpsutstyr, men er ikke medisinsk personell.  

DNT Tilrettelagt, Holmestrand - Tur i Bassengparken

Vi møtes utenfor hovedinngangen til Holmestrand stasjon (nordre inngang). Derfra går vi inn på Holmestrand stasjon og tar Heisen opp til toppen av fjellet og spaserer bort i Bassengparken. Her ...