Turboklubben i Kanadaskogen - Påmelding til epostlisten for 3. - 7.klasse

31. desember 2021 kl. 17:30 - 19:00
Barnas Turlag Bergen

Turboklubben i Kanadaskogen vil fra høsten 2021 tilby turer én gang i måneden for kule kids i 3.- 7.klasse.

Epost sendes til dere som står på denne epostlisten med informasjon og påmeldingsmuligheter.

Barnet må være DNT-medlem for 2021.

Vi ønsker at det er minst 1 voksen pr. 5 barn, så alle foresatte trenger ikke å være med hver gang.
For de som er helt nye ønsker vi at en av de foresatte er med på den første turen slik at vi blir kjent med dere.

Dersom 15 barn meldes på, ønsker vi 3 foresatte i tillegg til 2 turledere.

Vil barnet komme uten foresatte?
Vi forutsetter at barnet har lyst å være med på tur, og hører på beskjeder fra turledere.

-Ved oppmøte, og foresatte ikke skal være med, må dere forsikre dere at turleder har korrekt telefonnummer dersom det blir behov for å ringe underveis.
-Barnet må ha med seg egen sekk som inneholder niste/drikke, skifteklær og evt. utstyr i forhold til aktiviteten
-Barnet må ha klær tilpasset været
-Når barnet blir hentet må du gi tydelig beskjed til ansvarlig turleder om at nå er barnet hentet. Lever tilbake lånt utstyr og vest, turleder teller vester og får dermed en dobbel bekreftelse på at alle har blitt hentet

For generelle spørsmål ta kontakt med Lisa, leder i Turboklubben (mobil 92252708)