Trilletur i Andebu: Grorudvannet

Dette arrangementet er over!

Bli med Barnas Turlag Andebu sin trillegruppe! Turene passer for foreldre som er hjemme i permisjon eller andre med små barn som sitter i vogn. Det er lurt å ha vogn med store hjul som kan trille der det er litt ulent, men vi prøver å holde oss på steder hvor det er lett å trille og som også har innslag av nære naturopplevelser. Hjelp oss med å spre budskapet til fler foreldre! :) Alle turene er gratis for alle å være med på, og ledes av frivillige turledere.Turene vil være i Andebu-området, og varer i ca. 1,5-2 time inkl. pause. Ta gjerne med en sitteplate og noe å bite i eller kaffe/kakao til pausen :) 

Turen 19. mai går til Grorudvannet. Vi har oppmøte og starter ved Elverhøy barnehage. Kan parkere ved Arnadal kirke.

Alle som skal være med på trilletur må meldes på pga. smittesporing. Det er også mulig med registrering/påmelding ved oppmøte, men det letter arbeidet for våre turledere om du melder deg på på forhånd via rød knapp til høyre. NB: du må trykke "videre" noen ganger før det kommer en bekreftelse i påmeldingen.

Trilletur i Andebu: Grorudvannet

Bli med Barnas Turlag Andebu sin trillegruppe! Turene passer for foreldre som er hjemme i permisjon eller andre med små barn som sitter i vogn. Det er lurt å ha ...

Kontaktinformasjon: