Bli med Barnas Turlag til Fossglaneren

Barnas Turlag Holmestrand arrangerer tur til Fossglaneren lørdag 6. juni. Turen er åpen for både medlemmer og ikke-medlemmer. Vi møtes ved parkeringsplassen på Nordre Kleivan kl 11:00. Herfra går vi inn i skogen og opp til Fossglaneren hvor vi spiser niste.

På Fossglaneren arrangerer vi en liten natursti hvor det er en liten premie til alle, men vi trekker også en ekstra premie til en av de som deltar.

Vi benytter anledningen til å gå på oppdagelsesferd med forstørrelsesglass. Det er spennende å se på planter og insekter på en annen måte, kanskje oppdager du noe helt spesielt. Av smittevernhensyn bør vi ikke dele forstørrelsesglass, så har du ditt eget, ta det gjerne med. Vi hjelper også til med å spikke pil og bue for de som har lyst til det.

Har du bare lyst til å slappe av, så henger vi opp et par hengekøyer som barna kan kose seg i. Har du egen hengekøye, ta den gjerne med.

På grunn av smittevern må alle ha med egen mat, det er ikke tillatt å dele, så husk:

• Gode sko
  • Turtøy etter vær
  • Liten sekk
  • Mat og drikke - husk ekstra vann om det blir varmt vær
  • Sitteunderlag
  • Håndsprit eller desinfeksjon

Om du har:

• hengekøye
  • forstørrelsesglass

På grunn av smittevern er vi pålagt å ha kontroll på hvem som er med oss på tur i regi av Barnas Turlag, du må derfor melde deg på. Det gjelder både voksne og barn som deltar på turen. Påmelding gjør du enkelt og greit på denne siden.

Bli med på tur, det blir gøy!

Bli med Barnas Turlag til Fossglaneren

• Sara Lassen Solhøj