Avlyst Bacecamp 2020 for DNT ung i Vestfold, aldergruppen 15-18 år

Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Grunnet dårlig påmelding.

Sett av tid til årets råeste happening i Vestfold! DNT ung gruppene i Vestfold arrangerer stor Basecamp med hengekøyelandsby helt nede ved kystlinja med aktiviteter som viser frem det aller ypperste Vestfold har å by på. Vi nevner:

- havkajakk i Sandefjords skjærgård

- klatring og buldring på flotte felter nært havet

- windsurfing

- sup

- og mye kule leiraktiviteter og konkurranser

 

Sted:

Flautangen, Østerøya, Sandefjord

 

Program: Deltakerne ankommer Basecamp-området Fredag ettermiddag/kveld og blir delt inn i hengekøyelag. Vi spiser felles middag, har bli-kjent-leker og har en fin kveld i sommervarmen.

Lørdag og søndag blir like dager, med 4-deling av aktiviteter man kan velge mellom. Aktivitetene kommer senere når alt er 100% i boks med instruktører.

På kveldene blir det supersosialt med felles middag, spill, aktiviteter som fotball/volleyball, kubb og hagespill, og noen valgfrie konkurranser man kan være med på. Leirbål (med forbehold om tørke), bading osv. er en selvfølge.

Natt til mandag vil det foregå noe gøy! En "Bibelsmugling "-variant i skogene rundt leiren. Mer info kommer! Mandagen brukes til nedpakk av leir - og en avsluttende multisport-konkurranse hvor lavvoene konkurrerer mot hverandre. Hold av datoen, og bli med på moroa! Vi har kun 40 plasser, og det er førstemann til mølla.

Vil du være frivillig på Basecamp Vestfold?? Vi trenger alt fra folk med klatrekompetanse til hjelp til matlaging, handling og leiroppsett. Send en mail til tore.blaschek@dnt.no

 

 

Med vennlig hilsen
Tore Blaschek
91170936
Vikarierende Daglig leder
DNT Vestfold

Bacecamp 2020 for DNT ung i Vestfold, aldergruppen 15-18 år

Sett av tid til årets råeste happening i Vestfold! DNT ung gruppene i Vestfold arrangerer stor Basecamp med hengekøyelandsby helt nede ved kystlinja med aktiviteter som viser frem det aller ...

Kontaktinformasjon:

  • Lars Jensen
  • Tlf. 40614413