Aktiv: Kveldstur Fokserød

Fellestur

Dato
29. oktober kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, #Aktiv
Arrangører
Aktiv, Tønsberg og Omegn Turistforening
Dette arrangementet er over!

Bli med til Fokserøds siste utmark! Skogen spises sakte opp av motorvei og industri. Men midt i dette ligger et lite skogsområde med furu, gran, bøk, myrer og gapahuk. Stier på kryss og tvers, åser, ravn, elg og rådyr. Stien ”Fra fjord til fjell” går her. Følger du den kan du gå via Kodal, Skrim, Blefjell og til evigheten. Vi nøyer oss med en rundtur på ca 2 timer og ca 10 km, med en liten drikkepause ved gapahuken. Det kan være noen våte partier, avhengig av nedbør i forkant. Velg skotøy deretter.

Oppmøte kl 18:00 Fokserødveien 31

Veibeskrivelse: Ta av E18 ved Fokserød og følg skilt til ”Fokserød vest” (indusriområde på vestsiden av E18). Andre bygning på høyre side (parkering utenfor Greentech).

Kartlink: https://kart.gulesider.no/m/w9Hug

Husk hodelykt! Velkommen med på tur!

Turledere: Live Firing Solheim (tlf 905 05 877) og Mona Skjæggestad

 

AKTIV er turgruppa for deg som er for gammel for DNT ung og for sprek til Seniorgruppen. Det er lagt opp til  kveldsturer på 2-3 timer i passe høyt tempo og lite pauser. Man skal bli svett på ryggen! Noen søndager tar vi en lengre tur på 5-7 timer i variert terreng, både på og utenfor sti.

PS
Vi følger DNTs vedtatte smittevernplan for aktiviteter, og da skal smittefaren være liten.
Smittevernplanen er helt i tråd med anbefalingene fra helsemyndighetene. Endrer myndighetene sine anbefalinger, kommer vi til å følge etter

Disse reglene gjelder >

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Mona Skjæggestad
  • Live Firing Solheim