Styresamling for DNT Vestfold og DNT Telemark

Velkommen til styresamling for DNT Vestfold og Telemark på Vindfjelltunet 16-17 oktober 2020. Denne samlingen er for styremedlemmer, komitéledere og ansatte i turistforeningene og turlagene i Vestfold og Telemark.

Den årlige styresamlingen for Vestfold og Telemark nærmer seg. I år er det DNT Vestfold som er vertskap på Vindfjelltunet 16. – 17. oktober.

Dette er fjerde året vi har denne samlingen og i år er den ekstra viktig siden den nye fylkeskommunen er en realitet. Samlingen har etablert seg som en fin tradisjon, og tilbakemeldingene fra Øitangen i fjor og tidligere samlinger er positive.

Det blir som vanlig informativ underholdning, uformell agenda, gode samtaler og erfaringsutveksling. Samlingen i år vil bære preg av at vi framover skal ha en felles partnerskapsavtale med fylket. Det gjør at vi må finne fram til en hensiktsmessig organisering for å styrke tilbudet og samarbeidet på tvers av gamle grenser. Forumet på lørdag blir derfor svært viktig.

DNT i Vestfold og Telemark fylke består av store og små foreninger og turlag. Målet er å bli bedre kjent med hverandre og å inspirere til større grad av samhandling slik at vi blir sterke sammen.

Vi har fullt fokus på sikkerhet og smittevern. Arrangementer i DNT-regi skal alltid oppleves som trygge. Derfor har vi gjort følgende:

·       Vi har leid store lokaler med rom for god avstand

·       Vi oppfordrer ikke til å bruke kollektiv transport i år

·       Vi har lagt samlingen til et overnattingssted som har gode koronarutiner

·       Felles matlaging utgår, Vindfjelltunet tar seg av matserveringen i år

Påmelding via rød knapp til høyre. Frist for påmelding er fredag 9. oktober.

• Helga Daler
  • Knut Hjalmar Gulliksen