Grottetur på Skrim med yoga og leir 26-45 år

24. oktober kl. 09:00
25. oktober kl. 14:00
Tønsberg og Omegn Turistforening, DNT Horten , DNT Vestfold , Holmestrand og Omegn Turistforening , Larvik og Omegns Turistforening , Sandefjord Turistforening

Vi inviterer til oppdagelsesferd i Sandågrotta på Skrim. Grottesystemet er spennende, og ca. 200 meter langt - og vi oppdager så mye som forholdene tillater.

Etter oppmøte på p-plass klokken 0900 lørdag går vi felles for å etablere kveldens leir ved Store/lille Lauarvannet. En kort tur fra leiren finner vi grottene - og vi sikter på å være i grotta ca. klokken 1500. Etter grotteferden tilbringer vi kvelden i felles leir, og fokuserer på skogens ro, god stemning og sosial bålkveld.

Morgenen etter starter med yoga, frokost og kaffe ved bålet. Vi regner med å være tilbake ved bilene ca. klokken 1400.

Alle deltakere må ha med et ekstra sett sko, sokker, stilongs, bukse og hodelykt. Det er ofte vannføring inne i grotta og en blir våt når man går gjennom. Ta med hjelm hvis du har, hvis ikke er det mulighet for å låne av oss i DNT. Gi i så fall beskjed ved påmelding.

Deltakere må også ha med utstyr til å sove i og klær til å være ute hele turen. Om man mangler noe utstyr kan vi anbefale Skattkammeret i Tønsberg. Her finnes alt mulig rart man skulle ha behov for. Følg linken og reserver på nett: https://www.bua.io/skattkammer-tonsberg/utstyr

Denne turen er en del av satsingen på aldersgruppa 26-45 - her er fokuset på det å være på tur sammen.

• Hilde Elise Helgesen
  • Eirik Flagstad Røsland